Viser et enkelt resultat


Bryllup – Find de perfekte bryllupsgaver

Bryllup giver altid anledning til stor glæde og fejring. Hos Sweet Roses finder du de perfekte bryllupsgaver samt gaver til bryllupsdagen. Vi har et bredt udvalg af smukke og ikke mindst smagfulde produkter, der vil glæde enhver.
Vi går op i høj kvalitet og flot indpakning, så du altid får et produkt, du med garanti vil være glad for at give som gave til brylluppet eller ved fejringen af bryllupsdagen.
Du kan kigge vores inspirationsside til bryllupsgaver igennem og finde gode ideer til, hvad der kan gives i forbindelse med den specielle anledning. Vi gør også gerne noget helt særligt ud af indpakningen.

Bryllupsgave eller bryllupsdagsgave?

Er det en bryllupsgave eller en bryllupsdagsgave, der skal gives? Det kan betyde en forskel på hvor overdådig en gave, der er anledning til. Der er ikke nogen af vores vare, der ikke kan gives til enten bryllup eller bryllupsdagen.
Faktisk har vi roser, der ville være perfekte til begge anledninger. Og vores udvalg af champagne og vine, ville ligeledes falde i god jord som gave til bryllupsdag eller som bryllupsgaver.
Du kan med fordel sammensætte flere af vores vare til den perfekte gave. Champagne og chokolade går for eksempel fantastisk sammen. Du kan også vælge et give en særlig romantisk gave, som brudeparret kan nyde sammen ved at vælge vores jordbær i chokolade og hjerteformede roseæsker.

Smukke roser uanset anledningen

Uanset om der er tale om en bryllupsgave eller en gave til bryllupsdag, går du aldrig galt i byen med roser. Særligt de røde roser symboliserer kærlighed, og er en klassisk rose, der passer til stort set enhver anledning, hvor kærligheden fejres.
Hos Sweet Roses kan du bestille både friske og konserverede roser, og du kan få dem som enkle roser, som buket eller i æske. Du kan se vores udvalg af roser her på hjemmesiden og finde den rette opsætning samt farve.
Vores konserverede roser kan stå i op til 3 år. De ser og føles præcis som de friske, men er blevet behandlet, så de er langtidsholdbare. De skal derfor heller ikke vandes eller plejes.

Mangler du gaveideer til bryllupsdagen?

Det kan være svært at finde den rette gave til bryllupsdagen eller den perfekte bryllupsgave. Derfor giver vi dig også flere gaveideer lige her. Du kan se et udvalg af vores sortiment, som vi mener er helt perfekt at give på den særlige dag.
Vi har et bredt udvalg, så der er noget til ethvert budget og enhver smag. Vi laver både enkle og elegante gaveløsninger såvel som de overdådige og imponerende.
Hvilken løsning du er til, er helt op til dig. Vi vil med glæde forsøge at imødekomme særlige ønsker i forhold til gavens indhold samt indpakningen.

Er det papir, sølv eller guld?

Er det en bryllupsdagsgave, du er på jagt efter, kan det være en god ide at finde ud af hvilken bryllupsdag, der skal fejres. Vi har nok alle hørt om papirbryllup og de helt store som sølv- og guldbryllup. Men hvad med uldbryllup der fejres efter 7 år eller månebryllup, der er det 16. år.
Der er altså mange anledninger til at fejre hinanden som ægtefolk, og de særlige bryllupsdage kan give god inspiration til gaven.
Hos Sweet Roses kan du for eksempel finde en masse gode gaver til blomsterbrylluppet, der fejres efter 4 års ægteskab. Men chokolade, champagne og en god flaske vin tør vi godt love, passer til enhver bryllupsdagsgave.

Smukke gaveæsker som bryllupsdags gaver

Skal det heldige par forkæles med alle mulige godter, eller kan du bare ikke bestemme dig for en enkel ting. Så kan du med fordel vælge en af vores smukke gaveæsker. Her har vi udvalgt flere af vores lækre produkter, der passer perfekt som gaver til bryllupsdagen.
Vores gaveæsker varierer i indhold og i størrelse, så du altid kan finde den, der matcher både anledning og pengepung.
Vi tilbyder også, at du kan gøre gaven endnu mere personlig ved at tilføje et bånd på gaveæsken. Herpå kan du få skrevet en personlig hilsen, eller den tekst du ønsker.

Husk roserne som gave til bryllupsdag

Roser er og bliver den perfekte gave til bryllupsdagen eller som bryllupsgave. Hos Sweet Roses kan vi gøre noget helt særligt ud af din gave med roser. Vores roser sælges som enkelt stykker, som buketter og i æsker.
Derudover kan du vælge, om roserne skal være friske eller konserverede. Om du vælger det ene eller det andet, kommer an på, om du ønsker roserne skal vare i længere tid. Vores konserverede roser kan nemlig stå præcis som friske, men i op til 3 år.
Dertil kan du også selv bestemme, hvilken farve roserne skal have. Den røde rose er selvfølgelig helt klassisk, men vi kan lave en buket eller en æske, med de farver du ønsker, og som du ved brudeparret ville blive glade for.

Bryllupsgaver – til parret der har alt

At finde den perfekte bryllupsgave til parret der har alt i forvejen, kan være en udfordring. Derfor er en gaveæske med champagne, vin, chokolade eller roser ofte en god løsning.
Vi fylder din gave med lækre produkter som ethvert par altid vil blive glade for. Vores produkter kan nydes af parret, og give dem noget ekstra forkælelse. Du kan kombinere flere af vores vare, præcis som du ønsker det.
Vi sætter gerne en gave sammen, med de produkter du ønsker. Du kan kontakte os på enten telefon eller mail, hvis du har særlige ønsker til en bryllupsgave eller gave til bryllupsdag.

Høj kvalitet og lækre produkter

Hos Sweet Roses får du lækre produkter af høj kvalitet. Vi udvælger eksklusive champagner, et varieret sortiment af vine og smagfuld chokolade.
Derudover kan vi lave smukke opsætninger med roser og flot indpakning af din gave. Du kan finde en masse inspiration til bryllupsdagsgaver og gaver til bryllup. Den specielle anledning kræver ofte en helt særlig gave.
Derfor vil vi også gerne imødekomme specielle ønsker. Har du en særlig sammensætning af produkter, som du ønsker, gaven skal indeholde? Eller er der en bestemt måde, du ønsker gaven skal indpakkes? Så gør vi vores bedste for at bringe dine ønsker til live.