Viser et enkelt resultat


Valentinsdag – den helt perfekte valentinsdag gave

Den 14. februar – en af de vigtigste dage på året når det kommer til at fejre kærligheden, og den du holder af. Giv din udkårne en valentinsdag gave, der emmer romantik og kærlighed. Hos Sweet Roses har vi alt, hvad du har brug for til en valentinsgave, der vil slå benene væk under modtageren.

Vi kan samle en gave med både champagne, chokolade og så mange røde roser, du ønsker. Vi kan samle det hele i en flot gavekurv eller præsentere de flotte røde roser i en hjerteformede æske. Vi kan ligeledes sørge for, at der er to flotte champagneglas med i gaven.

Du kan nemt skabe den perfekte valentinsdag med en gave fra Sweet Roses. Har du særlige ønsker til den specielle dag, eller har du spørgsmål til vores produkter, hører vi gerne fra dig. Vi hjælper dig nemlig gerne med at skabe den perfekte romantiske valentinsdag.

Planlæg en romantisk valentinsdag

Vi hjælper dig gerne med inspiration til, hvordan du planlægger en romantisk og fortryllende valentinsdag, for den du holder af. Om den skal indeholde røde roser, velsmagende chokolade eller liflige bobler, er helt op til dig.

Uanset hvilken valentinsdag gave du ender med, vil der helt sikkert også være sød musik, og kærligheden vil med garanti spire. En smuk valentinsgave er nemlig en måde, hvorpå du viser din kærlighed.

En enkel smuk rose kan vise lige så meget kærlighed, som en hel buket kan. En valentinsdags gave er en kærlig tanke, som du sender til en du holder af. Derfor kan du naturligvis også bestille din gave til valentinsdag hos os og få den sendt direkte til modtageren. 

Hvad er den perfekte valentinsdag gave?

Der er ikke noget enkelt svar på, hvad den perfekte valentinsdag gave er. Det kommer nemlig helt an på, hvad modtageren vil synes om. Skal det være prangende og overdådigt? Eller er det bedst med et simpelt og elegant udtryk?

Det ved du nok bedst. Derfor lytter vi også gerne til dine ønsker, både hvad angår indhold og indpakning af gaven. Du kan med fordel ringe til os, når du ønsker at bestille din gave til valentinsdag. Så kan vi nemlig i fællesskab finde frem til den helt rigtige løsning.

Vi giver dig naturligvis også noget inspiration lige her. Du kan nemlig læse mere om en valentinsgave til ham samt om hvilken valentinsdag gave til hende, der ville være helt perfekt. Vi har et bredt sortiment, så vi kan imødekomme flest behov og ønsker.

En valentinsgave til ham

Det kan være svært at finde den helt rigtige valentinsgave til manden i dit liv. Hvis ikke røde roser, falder i hans smag, kan det være, du skal kigge i vores udvalg af vine. En valentinsdag gave til ham kan sættes sammen på mange måder, og du kan med fordel blande flere af vores produkter.

Vi har også lavet gaveæsker med flere af vores produkter som kunne være en oplagt mulighed. Her finder du et varieret indhold samt gaver i forskellige størrelser. Det er altid muligt at finde en valentinsgave hos Sweet Roses.

Vi sørger nemlig for, at du kan finde en gave til ham, hvad end anledningen er valentinsdag, fødselsdag eller noget helt tredje.

En valentinsgave til hende

Skal du finde en valentinsgave til hende, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Sweet Roses finder du et stort udvalg af smukke røde roser, bobler og chokolade, der både hver for sig og sammen kan udgøre en valentinsdag gave.

Vores roser er et klassisk valg og selvfølgelig derfor også yderst populære til valentinsdag. Her kan du vælge, præcis den farve du ønsker eller holde dig til den romantiske røde farve. Skal roserne kombineres med en anden vare fra vores sortimentet, kan dette sagtens lade sig gøre.

Vi har en række gaveæsker, der indeholder både roser og champagne samt andre produkter. Har du helt særlige ønsker, du ikke kan få opfyldt med vores gaveæsker, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Røde roser til valentinsdag

Røde roser er selvfølgelig perfekt til valentinsdag, hvorfor du også kan finde et bredt udvalg af røde roser hos Sweet Roses. Du kan selv vælge, om du ønsker at give en enkel smuk rose, eller om du vil imponere med en hel buket.

Du kan ligeledes selv bestemme, om det være friske roser eller de særlig konserverede roser, der kan stå i op til 3 år. Dertil har vi selvfølgelig også mulighed for at præsentere dine roser i en flot æske. Vores æsker varierer i størrelse, og kommer i en både rund form og hjerteformet.

Din valentinsdag gave kan bestå af så mange røde roser du ønsker, og du kan kombinere dem med både champagne, vin og chokolade. Det er helt op til dig, om du vil holde det helt simpelt, eller om den skal have fuld skrue.

Røde roser og champagne – en klassisk valentinsgave

Er du til det helt klassiske, når det kommer til at fejre valentinsdag, vil vi anbefale, at du kombinerer vores smukke røde roser med en eksklusiv champagne. Dette makkerpar vil med garanti blive glædeligt modtaget, og du vil sjældent gå galt i byen med denne valentinsdag gave.

Vi har også en løsning, der kan matche dit budget. Du kan nemlig i lige så høj grad give én stor flot rød rose, som du kan give en hel buket. Vores flasker med champagne kommer også i forskellige størrelser, og du kan enten vælge eller fravælge, om der skal være champagneglas med.

Du kan skabe den valentinsdag gave, der både passer modtageren bedst og din pengepung. Vi hjælper dig gerne med at finde en løsning, der er passende til jeres fejring.

En rød rose der varer evigt

Hos Sweet Roses kan du også vælge mellem vores konserverede roser. En konserveret rose vil holde i op til 3 år, og vil hele tiden fremstå som helt frisk og ny plukket. Processen bag er ganske teknisk. Men det går i bund og grund ud på, at den naturlige saft fra rosen fjernes.

Den erstattes så af en blanding af vand, glycerin og farvestoffer. Herefter kan rosen bevare sin skønhed. Du skal hverken vande rosen eller pleje den på anden vis. En konserveret rose kan være en flot valentinsdag gave, der kan nydes endnu længere end en ægte rose.

Du kan bestille vores konserverede roser som enkelt roser eller i en flot opstilling i æske. Her kan du vælge, om æsken skal være rund eller hjerteformet og i forskellige størrelser.

Fejre valentinsdag sammen med den du holder af

At fejre valentinsdag handler om at være sammen med den du holder af. Champagne, chokolade og smukke roser er blot små gaver, der viser jeres kærlighed til hinanden. Vi sørger for, at den gave du giver, er så perfekt, som den kan blive.

Vores indpakning gøres med stor omhu, og har du særlige ønsker, er vi selvfølgelig også imødekommende over for disse. Du kan altid kontakte os, og høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så din valentinsdag bliver noget helt specielt.

Vi har noget til ethvert budget. Du kan bestille en enkel flot rose, der er konserverede, og som vil stå i op til år. Eller du kan lave en samlet pakke med både roser, champagne og chokolade.

En valentinsdag gave fra Sweet Roses - vi sørger for det hele

Hvis du finder din valentinsgave fra Sweet Roses, skal du ikke bekymre dig om noget. Vi skal nok sørge for, at alt bliver pakket flot og sendt til den præcise adresse på det helt rigtige tidspunkt. Vi hjælper dig også gerne med at finde den helt rigtige gave.

Det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder, men med vores gaveideer til valentinsdag kan du finde god inspiration. Du kan sammensætte flere af vores produkter eller give en enkel ting i gave. En valentinsdag gave kan være, præcis det du ønsker.

Roser, chokolade og champagne har vi dog erfaring med, er en sikker vinder. De fleste kvinder og mænd ville være glade for sådan en overdådig gave, og der vil være en masse lækkerier, I kan nyde sammen.

Har du noget særligt i tankerne?

Valentinsdag er noget særligt. Og hvis du har noget helt særligt i tankerne i forhold til valentinsdag gave så hold dig endelig ikke tilbage. Hos Sweet Roses ønsker vi at hjælpe dig med den bedste gaveløsning, der matcher hvem modtageren er, og dine ønsker for gavens indhold og indpakning.

Derfor kan du altid kontakte os med særlige ønsker. Vi vil altid gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker, og vi er sikre på, at vi i fællesskab kan komme frem til en god løsning.

Kontakt os på enten telefon eller mail, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at kigge vores udvalg igennem her på siden og finde inspiration til din næste valentinsdag gave. Du finder noget, der ville passe perfekt til anledningen.