Om os Sweet Roses

Sweet Roses udspringer af en passion for kvalitet, kreativitet og alt det smukke, der findes omkring os.

Vores vision er at sprede denne skønhed ud til vores kunder, og skabe uforglemmelige små øjeblikke med vores produkter.

Derfor går vi også op i mindste detaljer lige fra vi udvælger vores produkter til sortimentet, og til det indpakkes og leveres direkte til modtageren.

Hvem er Sweet Roses

Bag Sweet Roses står Xezal, der siden barndommen har elsket blomster. Glæden ved den smukke natur har i dag udviklet sig til Sweet Roses, der leverer roser, stearinlys og meget mere til kunder i hele Danmark.

Xezal udnytter sit kreative sind, og udvikler hele tiden nye fantastiske gaveløsninger for dig. Der er tænkt på høj kvalitet og gode oplevelser, når de forskellige produkter sættes sammen.  

Gaver for alle dine sanser.

Vores sortiment har til formål at være en gave for alle sanserne. Gaven vil være en fryd for øjne på grund af smukke farvekombinationer og inspirerende indpakning. Vi sørger naturligvis for, at gaven afspejler modtageren, og de ønsker som bestilleren har givet.

Du vil mærke liflige bobler, når du bestiller en af vores eksklusive champagner, og chokoladen vil smelte på tungen, når du bider ned i en af vores lækre søde sager. Du vil samtidig også kunne nyde en aromatisk duft, når du tænder et af vores økologiske stearinlys.

Alle sanser forkæles, når du bestiller hos Sweet Roses.

Smukke roser der kan nydes i op til 3 år

Vi elsker roser. Faktisk elsker vi dem så meget, at vi gerne vil dele vores glæde ved dem, så meget som vi kan. Derfor kan du også bestille konserverede roser hos Sweet Roses. Roserne er lige så ægte, som dem du finder i din egen have, men er blevet konserveret.

Konserveringsprocessen er rimelig teknisk. Men i bund og grund går det ud på, at man stopper rosens videre udvikling, når blomstringen er på sit højeste. Her fjerner man lige så skånsomt de naturlige safter, der er i rosen. Hvorefter man tilføjer en blanding af vand, glycerin og farvestoffer.

Denne proces gør, at rosen både ser og føles som en friskplukket rose, men holder i op til 3 år. Vi har et bredt udvalg af konserverede såvel som friske roser, der kan leveres i mange forskellige farver.

Kvalitet og kreativitet

Hos Sweet Roses bruger vi kun roser af højeste kvalitet. Derudover kan du også regne med, at vores andre produkter er nøje udvalgt, netop på grund af deres særlige og gode egenskaber.

Skal du bruge en gave til en særlig anledning i den nærmeste tid? Hos Sweet Roses kan du regne med ikke bare høj kvalitet men også en kreativitet. Vi finder en gaveløsning, der lever op til dine ønsker, og sørger naturligvis for en flot indpakning.

Bestil din næste gave fra Sweet Roses allerede i dag eller kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.