Viser alle 5 resultater

119,95 kr.
-25%

Ferreo Rocher

Ferrero Rocher 3 stk

15,00 kr.
-12%

Chokolade

Kinder box

350,00 kr.

Chokolade - forkæl en du holder af med velsmagende chokoladeæsker

Chokoladeæsker er den perfekte gave, til en du holder af. Det kan være din dejlige kæreste, din gode kollega eller din uundværlige mor. Uanset om der er en speciel anledning eller ej, kan du altid bestille velsmagende chokoladeæsker hos Sweet Roses.
Vi har et bredt udvalg af forskellige chokolader, der kan forsøde enhver gave. Du kan vælge at give en af vores chokoladeæsker som gave eller forkæle dig selv lidt ekstra. Du kan også kombinere en af vores søde produkter med en smuk buket roser eller nogle bobler.
Vores sortiment dækker alt, hvad der kan gøre en fejring lidt sødere og festligere. Vil du skabe din helt egen personlige gave, kan du med fordel kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at samle den perfekte gave med chokolade, blomster og bobler.


Gør din gave lidt sødere

Har du planer, om at overraske en du har kær med en gave, så kan vores chokoladeæsker gøre din gave lidt sødere. Du kan finde fine chokoladeæsker i forskellige størrelser og med forskelligt indhold. Vi kan også lave en smart buket løsning, der også indeholder noget sødt til ganen.
Vi gør gerne vores bedste for at gøre din gave helt personlig. Derfor kan du også kontakte os, med ideer til hvordan din gave skal se ud. Du kan også vælge at personliggøre din gave med roser i æske, der kan laves, på præcis den måde du ønsker det.
Vi laver klassiske blomsterløsninger samt smarte konserverede roser, der står som friske og ny plukket roser i op til 3 år. Så længe holder den lækre chokoladeæske nok ikke, men den vil med garanti også bringe smil og glæde hos modtageren.


Romantisk aften med jordbær med chokolade

Vi sørger naturligvis for alt til en romantisk aften i godt selskab. Derfor kan du også vælge de sanselig og romantisk jordbær med chokolade. Den friske smag af jordbær passer perfekt sammen med den søde chokolade.
Aften kan blive komplet, hvis chokoladen komplimenteres med et eksklusive bobler og klassiske røde roser. Der vil simpelthen ikke være et øje tørt. Vi står selvfølgelig gerne for at sammensætte romantisk gave med det hele.
Vi har også hjerteformede æsker, der kan bugne med røde roser, og som vil være den perfekte overraskelse til din kæreste, der helt sikker fortjener en romantisk gave hvor jordbær med chokolade er et oplagt valg.


Sig det med chokolade

Ligesom blomster eller roser er den perfekte måde, hvorpå du kan erklære din kærlighed, kan chokolade ligeledes være en romantisk gestus, Om du vælger en af vores chokoladeæsker med fyldte chokolader eller jordbær med chokolade, vil gaven helt sikkert falde i god jord.
Her på siden kan du se vores udvalg af chokolader, og blive inspireret til, hvad du kan overraske den du holder af med. Du kan naturligvis også finde gaveæsker samt champagne og vin til at gå sammen med din chokoladefyldte gave.
Er du i tvivl om, hvad der passer til valentinsdag, eller er det kærestens fødselsdag du søger inspiration til, hjælper vi dig naturligvis også. Du kan finde gaveideer til forskellige anledninger lige her på sweetroses.dk.


Skab en komplet gave med det hele

Når du vælger Sweet Roses, kan du få alt til din gave samlet et sted. Vi har ikke bare et udvalg af chokoladeæsker men også friske roser, champagne og vin samt aromatiske stearinlys. Du kan kombinere de forskellige produkter, så du får den perfekte gave.
Vi har et udvalg, der kan sammensættes, så det passer til enhver anledning og ethvert budget. Du kan vælge mellem mindre chokoladeæsker og enkle roser, eller store buketter med både bobler og chokolade til.
Dertil kan vi skabe det udseende, som du søger. Skal det være enkelt og elegant eller farverigt og festligt? Måske har du noget helt specifikt i tankerne? Så gør vi naturligvis vores bedste, for at imødekomme netop dine ønsker.


Flotte rosebuketter og chokoladeæsker

Roser og chokolade er to ting, der bare gør det godt sammen. Der er noget godt for øjnene og noget sødt til munden. Derfor kan du også kombinere en af vores chokoladeæsker med en selvvalgt rose eller rosebuket. Vi har forskellige løsninger, så du kan få præcis det antal af roser og farver du ønsker.
Vi har også både friske roser og konserverede roser. Vores konserverede roser er behandlet, så de stadig fremstår og føles som friske roser, men holder i op til 3 år. Så kan modtageren af din gave nyde rosernes skønne udseende i lang tid.
De konserverede roser kan bestilles som enkle roser eller som samlede buketter. Dertil kan du også vælge at få de langtidsholdbare blomster som roser i æske. Skab din personlige gave med præcis de roser, og den chokolade du ønsker.


Chokolade af god kvalitet

Når du køber en af vores chokoladeæsker eller vores jordbær med chokolade, kan du være sikker på god kvalitet. Vi sørger nemlig for, at chokoladen ikke bare ser skøn ud, men selvfølgelig også smager skønt. Kvalitet er en vigtig grundsten i alt, hvad vi beskæftiger os med hos Sweet Roses.
Derfor er vores chokolade såvel som vores roser og champagne af den bedste slags. Det sikrer dig et kvalitetsprodukt, uanset om du vælger vores chokoladeæsker, vores buketter eller en flaske vin eller champagne. Vi lægger samme kræfter i dine bestillinger, som vi gør i at finde frem til de helt rigtige kvaliteter.
Vi gør derfor gerne lidt ekstra for at lave din gavebestilling helt speciel og personlig. Du kan blandt andet få personlig tekst, selvvalgte farver i din buket og sammensætte vores produkter, som du ønsker. Du kan naturligvis også vælge en af vores samlede gaveæsker.


Har du brug for hjælp?

Det kan være svært at finde frem til den perfekte gave. Derfor hjælper vi dig også gerne. Er du helt i tvivl om jordbær med chokolade, er det rette valg? Eller måske skal den søde gave kombineres med en flot buket roser?

Uanset hvad du har i tankerne, hjælper vi dig i mål med din gave. Vi giver selvfølgelig også råd og vejledning i forhold til dine roser. Vi ønsker nemlig, at du får det bedste ud af dit køb hos os. Derfor kan du også høre mere om, hvordan du plejer og passer på dine roser, hvad end det er de friske eller de konserverede.

Kontakt os på mail eller telefon for at hører mere. Har du spørgsmål om levering eller andet angående din ordre, kan du læse mere om vores lige her. Vi ser frem til at hjælpe dig med smagfulde og smukke gaver.