Viser et enkelt resultat


Værtindegave - smagfulde og smukke værtindegaver

Hos Sweet Roses kan du finde den perfekte værtindegave. Vis værtsparret ved den kommende middag eller fest at du værdsætter invitationen og det gode arrangement. Et værtindegave er altid god stil, og den vil med garanti sprede glæde hos modtageren.

Start aften godt med at give din værtindegave. En værtindegave handler ofte om at vise værten eller værtsparret, at du sætter pris på invitationen. Der er derfor ofte tale om en mindre gaver, der viser en særlig opmærksomhed, og som er en kærlig tanke.

Vi har et bredt udvalg af forskellige produkter, der kan være den perfekte værtindegave til et kommende arrangement. Uanset om det er en middag med vennerne eller fødselsdag hos svigermor, så er en værtindegave altid en god ide.

Vis du værdsætter invitationen

Giv en værtindegave næste gang du skal til middag eller en anden festlig begivenhed. Faktisk findes der et utal af gode anledninger til at give en gave til værtinden eller værtsparret. Men det handler selvfølgelig også om at give den rette gave til den rette anledning.

Hos Sweet Roses hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette gave. Den skal nemlig passe både til modtagerens personlighed samt anledningen. Vi har samlet flere af vores nøje udvalgte produkter her på siden. Her kan du finde inspiration til hvilke gaver, der kan fungere som en værtindegave.

Du skal naturligvis vælge den gave, du mener passer bedst. Men der er også visse kutymer omkring værtindegaver generelt. Du kan læse mere om hvilke værtindegaver, der passer til hvilke anledninger samt få inspiration til, hvilke produkter vi har til denne type gave.

Vælg den rette værtindegave til anledningen

Anledningen kan have stor indflydelse på, hvilken slags værtindegave der er tale om. Er der tale om en større fest eller fejring af en stor begivenhed, kræver det naturligvis også, at gaven har en vis størrelse. Der er selvfølgelig også andre anledninger, hvor festen eller invitationen er mere uformel.

Her kan gaven være mere symbolsk og blot en lille ekstra sød tanke. Hvilken anledning du er inviteret til, er selvfølgelig op til dig at vurdere. Vi giver dig et bredt udvalg af gaver, så du kan vælge eller sammensætte de produkter, som du ønsker.

Du kan få mere inspiration til, hvad din værtindegave kan indeholde i de næste afsnit. Der er nemlig mange muligheder for at skabe den perfekte gave, når du handler hos Sweet Roses. Vi hjælper dig naturligvis gerne, hvis du har spørgsmål om, hvad din gave skal indeholde.

Inspiration til din næste værtindegave

Det kan være svært at finde den perfekte gave. Uanset anledningen kræver det nogle gange lidt ekstra tanke. Vi hjælper dig derfor gerne på vej, og giver dig nogle gode forslag til, hvad der kan udgøre en værtindegave.

Ofte er værtindegaver noget, der kan enten spises eller drikkes. Dette er ofte i forbindelse med festlige sammenkomster, hvor en flaske vin eller lidt lækkert chokolade, byder på lidt ekstra selvforkælelse for værten eller værtsparret.

En buket blomster har også altid været et klassisk og sikkert valg, du aldrig går galt i byen med. Vi gennemgår i det følgende nogle af de gaveideer, som du kan få lige her hos Sweet Roses. Husk, at du kan sammensætte de forskellige produkter, præcis som du ønsker det. Vi pakker din gave så den fremstår flot og indbydende.

1. En god flaske vin – altid et godt valg

Du kommer aldrig galt afsted med en god flaske vin. Særligt hvis værten er lidt af en vinkender, kan en flaske til samlingen være en god ide. Det kan også være en nydelig tilføjelse til middagen, hvor vinen kan nydes i det gode selskab. 

Hos Sweet Roses finder du et godt udvalg af gode vine. Vi har nøje valgt vores vinsortiment, så det afspejler en bred smag men altid høj kvalitet. Du kan derfor trygt vælge en af vores vine til din næste festlige begivenhed.

En flaske vin vil ofte være et passende valg til en middag med vennerne eller en anden hyggelig fejring. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en eller flere af vores vine. Du kan også læse mere om de enkelte produkter ved at klikke på dem.

2. Flotte roser – den klassiske værtindegave

At ankomme med en flot buket roser vil nok altid være et klassisk valg. Roserne vil gøre sig det godt i en flot vase, og værten kan nyde deres dejlige duft og smukke udseende i mange dage fremover. Hos Sweet Roses kan vi endda tilbyde roser, der udvider denne tid.

Du kan nemlig også vælge at give vores konserverede roser i værtindegave. De konserverede roser står lige så flotte som friske roser, men kan holde sig i op til 3 år. Er værtinden særlig glad for blomster eller roser, er dette naturligvis et oplagt valg.

Vi laver vores roser som enkeltstyks, buketter og i æske. De har hver især deres charme, og giver dig mulighed for at vælge præcis det antal af roser samt det udtryk, du ønsker.

3. En lækker chokoladeæske – til værten med den søde tand

Har værten til din næste begivenhed en sød tand? Så er en lækker chokoladeæske det helt rette valg. Vi har et udvalg af chokolader, der kan passe enhver smag. Du kan med fordel kombinere chokoladen med flotte roser eller en flaske vin.

Chokoladen kan naturligvis også være en god værtindegave i sig selv. Vi sørger for flot indpakning, og kan levere gaven direkte til dig. Du kan også sende værtindegaven direkte til modtageren. Det kan for eksempel være passende, hvis du ikke kan deltage i festlighederne, men stadig ønsker at vise, at du sætter pris på invitationen.

Du kan også få vores chokoladeæsker i en gaveæske blandet med andet godt. Hvor stor din værtindegave skal være, er helt op til dig. Det kommer både an på din relation til værten samt anledningen størrelse.

4. Gaveæske - en værtindegave til en særlig anledning

Er der en helt særlig anledning til invitationen, og skal værtindegaven derfor også være ekstra særlig, så kan vi kun anbefale en af vores gaveæsker. Vi har mange forskellige gaveæsker, der varierer i både indhold og størrelse.

Du kan derfor altid finde den perfekte gaveæske, uanset hvem modtageren er, og hvad anledningen er. Du kan finde gaveæsker med vin og champagne, chokolade og roser. Vi har selvfølgelig pakket æskerne, så de fremstår flot indpakket og festlige.

Vi kan også sende din gaveæske direkte til modtageren. Det kan være en praktisk løsning, hvis du ikke selv kan deltage i de festlige begivenheder. Vi pakker og leverer din værtindegave på en sikker måde, så de kommer frem i flot stand.

5. Champagne og glas – den festlige værtindegave

Skal din værtindegave være lidt ud over det sædvanlige og måske ekstra festlig? Så kan du vælge vores pakkeløsning med champagne og tilhørende champagneglas. Så har du alt hvad I behøver for at give aften en festlig start.

Vi pakker champagnen og glassene, så de står flotte, og vi kan også tilføje roser eller andet pynt, der passer til begivenheden. Har du særlige ønsker til indpakningen eller pynten, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker, så du kan få den helt rigtige gave. Vores champagne er af den bedste kvalitet, så du med denne værtindegave får en både festlig og eksklusiv gave.

Har du spørgsmål til din værtindegave?

Har du spørgsmål til, hvad du kan bruge som din næste værtindegave, eller er der noget, du undrer dig over? Så skal du endelig kontakte os. Vi tager gerne imod henvendelser og forespørgsler fra vores kunder, da vi ønsker at sammensætte den helt rigtige gave til dig.

Vi kan også hjælpe dig med inspiration til din næste gave. Værtindegaver er blot én af de slags gaver, du kan købe hos Sweet Roses. Vi kan også være behjælpelige med din næste bryllupsgave, fødselsdag eller mors dag.

I vores udvalg lægger vi vægt på, at du har flere valgmuligheder. Derfor finder du også mange forskellige gaveæsker, samt flere muligheder når det kommer til farven og størrelsen på din buket med roser. Dertil kan vi også tage imod særlige ønsker. Vi vil hvert fald gøre vores bedste for at imødekomme dem.

Sweet Roses - inspiration og høj kvalitet

Hos Sweet Roses finder du altid inspiration til din næste gave. Uanset anledningen kan du finde den helt rette erkendtlighed lige her. Vi har noget til din kollega, din bedste ven, din mor eller din partner. Uanset hvem der skal modtage gaven, pakker vi den, så den passer til modtageren og anledningen.

Udover en verden af inspiration byder vi dig også på produkter af høj kvalitet. Vores vine, champagne og chokolade er alle nøje udvalgt. Det er nemlig vigtigt for os, at modtageren altid vil få en smagfuld og unik oplevelse, når han eller hun tager hul på gaven.

Se vores udvalg af værtindegaver igennem eller kig under den anledning, der passer til din næste begivenhed. En god gave er en kærlig tanke, til en du holder af, og hos Sweet Roses kan du finde den helt perfekte gave hver gang.