Roser – Smukke roser til enhver anledning

Du går aldrig galt i byen med roser. Og hos Sweet Roses finder et bredt udvalg af friske samt konserverede roser. De forskellige typer kommer i mange farver, så du kan skabe, præcis den stemning du søger. Skal det være festligt, romantisk eller bare helt enkelt? Vi hjælper dig med dine ønsker.

Denne type blomst er og bliver et klassisk valg, når det kommer til at sende en sød tanke eller en romantisk hilsen til én du holder af. De kan bare noget helt særligt, og kan bruges til enhver lejlighed samt gives til alle, uanset om det er ung eller gammel, mand eller kvinde.

Vi laver flotte buketter, enkle store roser eller opstillinger med flere roser i æske. Dertil kan du også købe gaveæsker, champagne og chokolade. Du kan derfor finde alt til din næste værtindegave, valentinsdag eller jubilæum hos Sweet Roses. Kontakt os i dag eller bestil lige her.

Friske roser i alle mulige farver

Friske roser er et godt valg til en klassisk buket eller som en enkel langstilket rose. Du kan vælge den klassiske røde rose, men også hvide eller andre mere farverige valg kan være en god ide. Ofte handler det om hvad anledningen er, og ikke mindst hvem modtageren er.

Alt efter hvad anledningen er, kan du vælge en farve, der passer til. Den nok mest populære type af rose er den røde. Den er klassisk, skriger romantik og kærlighed, og så er den også bare flot at se på. Men der findes også mange andre smukke farver, som du kan få dine blomster i.

En buket eller enkel rose kan være den perfekte måde at vise, en du har kær, at du har tænkt på dem, og at de betyder noget helt særligt for dig. Det er en blomst, der kan gives uanset anledningen, og er derfor et sikkert valg, hvis du er i tvivl om, hvad modtageren kan lide, eller hvad du ellers skal vælge.

Romantiske roser

Det er nok den mest romantiske blomsterart – særligt hvis du vælger den klassiske røde rose. Den er smuk og elegant, og modtageren vil uden tvivl værdsætte den betydning, en rød rose har. Den røde rose vil gøre sig godt alene, eller kan gives som en stor buket.

Hos Sweet Roses kan du ligeledes give den romantiske gave i form af konserverede roser. Så vil de stå skarpt og flot i flere år. Vi kan ligeledes lave dine roser i æske enten med friske eller konserverede roser. Æsken kan bestilles i forskellige størrelser og farver. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at få sammensat en flot gave med både blomster og æske.

Du kan skabe en unik gave, der holder i flere år eller vælge en flot og klassisk buket. Skal din buket eller enkle rose sendes som gave? Så sørger vi naturligvis også for dette. Du kan sende en hilsen sammen med dine blomster, som vil gøre gaven ekstra personlig. De er naturligvis perfekt til valentinsdag såvel som fars dag eller fødselsdag.

Konserverede roser falmer ikke

Elsker du rosens klassiske udseende? Og ville du ønske du kunne nyde de smukke blade i længere tid? Så er det konserverede roser, du skal vælge. Konserverede roser er helt ægte, men har blot fået en behandling, der sikrer, at de holder sig.

Faktisk kan en konserverede rose holde sig flot og frisk i op til 3 år! Du kan altså nyde synet af din smukke buket, samt det dejlige minde den vækker hele året ud. Vi laver enkle store roser, der er konserverede og vi kan også bruge dem i vores roser i æsker produkter.

En konserveret rose skal hverken have vand eller anden pleje, hvorfor det også er den perfekte løsning, hvis du vil sikre, at din rosenbuket står flot og fin, som den altid har gjort det. De konserverede roser er blevet mere og mere populære gennem årene, og bruges i dag både til bryllup, bordpynt og som en langtidsholdbar gave.

Hvad er konserverede roser?

Konserverede roser er helt almindelige og ægte, men har fået en behandling, der bevarer deres friske og naturlige udseende. Denne proces er ret teknisk, men den går i bund og grund ud på, at den ægte roses saft udskiftes med en blanding af vand, glycerin og farvestoffer.

Denne proces sikrer at rosen fremstår helt naturlig og ser dejlig ud som en netop plukket rose. Derfor er denne metode også at foretrækker fremfor eksempelvis tørrede eller roser af silke. Med konserverede roser får du nemlig et ægte produkt, der vil se friskt og naturligt ud i op til 3 år.

Du kan få et produkt der holder meget længere end en normal rose ville, og samtidig få den i præcis den farve du ønsker. Du kan skabe en gave, der bliver ved med at give og som kan blive et flot stykke pynt hos den der har modtaget gaven.

Sådan plejer du din konserveret rose

En konserveret rose behøver ikke meget pleje, og du skal naturligvis heller ikke vande den. Der er altså ikke meget, du skal huske på for at holde den fin og pæn i hele dens levetid. Der er dog et par gode råd, du med fordel kan følge, for at passe bedst muligt på den langtidsholdbare rose.

Du skal i første omgang huske ikke at vande den. Selvom rosen ser levende og frisk ud, kræver den ikke noget vand for at bevare dette udseende. Derudover er det også bedst. hvis den ikke bliver udsat for høj fugtighed eller direkte sollys. Du kan med fordel placere dem ved stuetemperatur og i skyggen.

De har også bedst af ikke at blive rørt for meget. Du vil med en enkel berøring kunne mærke, at de føles helt som en ny plukket rose, men det kan altså ikke anbefales at røre yderligere ved dem. Hvis du husker disse gode råd, vil dine konserverede roser holde deres form og farve i hele deres levetid.

En flot buket roser i æske

Vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for, at din smukke buket bliver præsenteret på en både flot og indbydende måde. Hertil tilbyder vi en række løsninger, hvor af en af de helt populære er roser i æske. Du kan vælge den æske, du synes ser flottest ud og fylde den til randen med en farverig buket.

Du kan vælge mellem friske og konserverede roser i vores æsker, og har derfor et væld af muligheder, når det kommer til farver. Æskerne kommer selvfølgelig også i forskellige størrelser samt med forskellige farver og designs.

Vi hjælper dig gerne med at vælge præcis den sammensætning af blomster og æske, som giver gaven, det udseende du ønsker. Roser i æske er en anderledes men stadig elegant løsning. Gaven kan gives til et utal af anledninger, og kan både være den perfekte værtindegave samt en romantisk gave, til den du har kær.

Langtidsholdbare roser der står flot

Du kan med fordel kombinere vores smarte konserverede roser med vores roser i æske løsning. Her får du et smukt resultat, der kan stå fremme i lang tid fremover. Det er altså en gave, der kan holde meget længere, end en normalt buket kan.

Æsken er en flot og elegant måde at præsentere blomsterne i, og kan ligeledes stå fremme efterfølgende. Vores æsker kommer i forskellige farver, og du kan vælge mellem runde samt hjerteformede. Vi pynter også gerne æsken med et flot og elegant silkebånd.

Skal æsken kombineres med andre gaver, hjælper vi dig naturligvis også med dette. Vi har chokolade og champagne, der med sikkerhed vil blive modtaget godt sammen med roser i æske. Du kan altid kontakte os, hvis du har specifikke ønsker.

Elegant og festligt

Roser er en elegant blomst, der kan bruges til alle anledninger. Derfor har vi også et bredt udvalg af roser i æske. Du bestemmer selv, om det skal være helt enkelt, eller om der gerne må skrues op for farver og detaljer.

Det er vigtigt, at dine blomster afspejler, hvem du er eller den som skal modtage dem. Derfor laver vi også gerne specielle bestillinger, hvor du kan komme med specifikke ønsker til størrelse, farve og andre detaljer. Det kan være du ønsker en speciel sammensætning af farver. Eller måske skal æsken indeholde både blomster og champagne.

Vi laver roser i æske med både friske samt vores smarte konserverede roser. Du kan bestille hos Sweet Roses allerede i dag, og gøre en du har kær ekstra glad i den kommende tid.