Viser et enkelt resultat


Fødselsdag – Inspiration til den helt rigtige fødselsdagsgave

Når en du holder af, har fødselsdag, skal det selvfølgelig fejres med manér. Og det gøres selvfølgelig bedst med den helt rigtige fødselsdagsgave. Hos Sweet Roses kan du finde et stort udvalg af smukke roser, fristende chokolade, velsmagende vin og festlig champagne.
Du kan sammensætte den perfekte fødselsdagsgave til ham eller hende, og vi kan samle en festlig buket af fødselsdagsblomster med vores udvalg af friske og konserverede roser i forskellige farver.
Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller har du særlige ønsker til din fødselsdagsgave, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail.

Find den perfekte fødselsdagsgave til ham

At finde den perfekte fødselsdagsgave til ham kan være lidt af en udfordring. Hvad giver man til manden, der allerede har alt i forvejen? Hos Sweet Roses synes vi selv, vi er kommet frem til et ret godt svar.
Vi har nemlig samlet et lækkert udvalg af velsmagende vine, lækker chokolade og festlige bobler. Du kan vælge at give en eller flere af disse produkter, mens vi selvfølgelig nok skal stå for at pakke det hele flot ind.
Du kan også vælge at tilføje et personligt tillykke til gaven. Vi hjælper dig gerne med særlige ønsker, og gør gerne noget ekstra for, at din fødselsdagsgave bliver noget helt særligt.

Den helt rigtige fødselsdagsgave til hende

Hos Sweet Roses kan du med garanti finde den helt rigtige fødselsdagsgave til hende. Vores udvalg af smukke roser vil falde i enhver kvindens smag. Vi kan nemlig sammensætte en buket af roser, der er enten helt enkle eller ekstra overdådige.
Du kan også vælge, at en enkel stor rose er det helt perfekte. Hvis du vælger en af vores konserverede roser, kan den nemlig stå, som var den netop plukket i op til 3 år. Vores konserverede roser kommer i både enkeltstyks, som buket og i æske.
Kombinerer du roserne med en lækker æske chokolade eller en eksklusiv flaske champagne, er du garanteret en gave, der bliver en ren succes hos den heldige modtager.

Ønsk tillykke med fødselsdagsblomster

At give blomster er den perfekte møde at sige tillykke, til en du har kær. Vi laver derfor flotte buketter med fødselsdagsblomster. Vi har et bredt udvalg af roser, der kan sættes sammen som buketter på smukkeste vis.
Du kan også vælge at få roser i æske. Dette er en utrolig elegant og festlig løsning, der helt sikkert vil komme som en glædelig overraskelse for modtageren. Vores roser kommer i både den klassiske røde farve, såvel som i et utal af andre farver.
Der er mange muligheder for at give din fødselsdagsgave til enten hende eller ham det helt rigtige udseende.

Smukke roser der holder til næste fødselsdag

Skal dine fødselsdagsblomster være til glæde for modtageren indtil næste fødselsdag? Så er det vores konserverede roser, du skal vælge.
Vores konserverede roser har været igennem en proces, der gør dem langtidsholdbare. Helt præcis er rosens naturlige safter blevet fjernet på det præcis tidspunkt, hvor den står allerflottest. Herefter er saften blevet erstattet af en blanding af vand, glycerin og farvestoffer.
Denne proces efterlader dig med et produkt, der hverken skal vandes eller plejes, og som kan stå som en helt friskplukket rose i op til 3 år. Du kan vælge vores konserverede roser som enkeltstyks, i buket eller æske.

En fødselsdagsgave med det hele

Skal fødselaren forkæles med en fødselsdagsgave, der har det hele? Så er det en af vores gaveæsker, du skal have fat i. Vi har sammensat et udvalg af forskellige gaveæsker med lidt af hvert i.
De forskellige gaveæsker varierer i både størrelse og indhold, så du kan finde den helt perfekte til din fødselsdagsgave. Det forskellige indhold gør også, at du kan finde en, der kan gives som fødselsdagsgave til ham såvel som hende.

Ved at vælge en gaveæske kan du give både roser, chokolade, vin og champagne til den heldige fødselar. Du kan naturligvis også udvælge specifikke produkter og give dem som samlet fødselsdagsgave.

Vi sammensætter den perfekte fødselsdagsgave

Hos Sweet Roses hjælper vi dig gerne med at sammensætte den perfekte fødselsdagsgave. Har du særlige ønsker til gaven eller indpakningen, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dem.
Du kan uden problemer få tilføjet noget ekstra til vores samlede gaveløsninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi I fællesskab skal finde frem til den rette indpakning. Vi har pynt og bånd, der kan bruges til indpakningen, og kan gøre gaven særlig flot og præsentabel.

Vin og champagne til fødselaren

Vores udvalg af vin og champagne vil med garanti gøre fødselsdagsgaven særlig festlig. Og så passer indholdet, uanset om det er en fødselsdagsgave til hende eller ham.
Udvalget af vine er varieret, og indeholder både de lette og søde samt de mere tørre og fyldige. Dertil kan du vælge festlige bobler. Vores champagne er den bedste af sin slags, og emmer eksklusivitet og fest.
Du kan med fordel sætte flere flasker sammen for en overdådig fødselsdagsgave, eller kombinere dem med andre af vores velsmagende produkter.

Eksklusiv champagne og alt hvad der dertil hører

En flot flaske champagne kan være den perfekte fødselsdagsgave i sig selv. Men den går også flot sammen med flere af vores andre produkter. Vi kan for eksempel lave en gaveæske, der udtrykker kærlighed og luksus med en flaske champagne og en buket flotte røde roser.

Skal gaven være ekstra sød, kan der tilføjes en lækker æske chokolade til fødselarens søde tand. Vores produkter kan sættes sammen på forskellige måder, så du får den helt rigtige gave hver gang.

Har du spørgsmål om vores produkter, eller er du i tvivl om, hvordan du bestiller din gave, er du velkommen til at kontakte os.

Chokolade – den søde fødselsdagsgave

En sikker hver gang er chokolade. Det er den perfekte fødselsdagsgave til ham samt hende, og særligt hvis fødselaren har en særlig sød tand.

Hos Sweet Roses finder du chokolade af høj kvalitet. Vores udvalg kommer i forskellige størrelser, og du kan vælge den, der passer perfekt sammen med resten af din gave.

En chokoladeæske vil ligeledes være den helt rigtige gave i sig selv. Vi sørger selvfølgelig for en flot indpakning. Derudover sender vi naturligvis din fødselsdagsgave direkte til modtageren på fødselsdagen.