Champagne og vin – velsmagende bobler til ganen

Champagne eller vin er altid den perfekte gave, når noget skal fejres. Hvad end det er fødselsdag, bryllupsdag, studenterhuen eller valentinsdag, så er liflige bobler eller velsmagende vine det rette valg. Hos Sweet Roses finder du et nøje udvalgt sortiment af vin og champagne.
Vi har noget for enhver smag, så du altid kan vælge en vin eller champagne som din gave. De flotte flasker går selvfølgelig også sammen med vores udvalg af smukke roser, eller en af de mange chokoladeæsker som du kan vælge imellem.
Sammensæt din gave som du ønsker eller vælg en af vores gaveæsker. Her har vi udvalgt nogle af vores bedste produkter, så du får en gave, der vil både overraske og imponere. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, besvarer vi dem gerne. Kontakt os på telefon eller mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Champagne - festlige bobler

Der er ikke den anledning, der ikke bliver mere festlig af at nyde velsmagende og liflige bobler. Vi har udvalgt et sortiment af eksklusive bobler, så du får det bedste af det bedste. Kvalitet er vigtigt for os, og derfor kan du også kun få den bedste kvalitet af champagne.
Når en du har kær, skal fejres med maner, mener vi nemlig ikke, at der skal spares. Vi sørger for at levere din gave flot indpakket, så de lækre varer fremstår endnu smukkere. Vi har naturligvis tænkt på det hele, og når champagnen gives, skal den naturligvis også kunne nydes med det samme.
Derfor kan du også købe champagneglas sammen med din champagne. Vi pakker det hele så det står flot og festligt. Skal gaven være endnu smukkere, kan vi kun anbefale, at du vælger en af vores roser. Vi har både friske roser og konserverede roser, der sælges som enkeltstyk, buket og i æske.

Vin – en velsmagende oplevelse

Skal aften fejres med en velsmagende oplevelse? Så er en af vores kvalitetsvine det rette valg. Vi har naturligvis både rødvin og hvidvin, så der er noget for enhver smag og til enhver anledning. Vores næse for kvalitet har naturligvis også været i spil her.
Vores vine er udvalgt på grund af deres høje kvalitet. Uanset om du eller modtageren er til den lette eller fyldige vin, om den skal være tør eller sød, kan du finde det rette valg lige her. En vin i gave er et klassisk valg, og et du sjældent går galt i byen med.
Dertil er en vin selvfølgelig den oplagte gave, hvis modtageren er særlig interesseret i vin. Om gaven skal være en enkel flaske, eller om du ønsker at sammensætte flere flasker, er naturligvis op til dig. Lige meget hvad du vælger, sørger vi for flot indpakning.

Fejre studenten med god champagne

Hver sommer kan vi endnu engang fejre de unge nyudklækkede studenter. Og er du så heldig at kende en af disse studenter, er det oplagte gavevalg naturligvis en god flaske champagne. Champagne er perfekt til en særlig anledning, som man må sige, at studentertiden er.
Skal huen overrækkes, kan vi kun anbefale, at du kombinerer de lette bobler med en smuk rød rose eller buket. Du kan finde flere farvemuligheder i vores udvalg af roser, men den røde er naturligvis det klassiske valg. Dertil kan du også vælge, om det skal være en frisk rose, eller en af vores konserverede roser.
Disse fremstår helt som de friske, men kan stå smukt fremme i op til 3 år. Det kan altså være et godt minde, der vil vare lang tid efter, de festlige bobler er blevet drukket.

Champagne og roser til en romantisk fejring

Champagne og roser er også den perfekte kombination, når fejringen er af en mere romantisk art. Er det valentinsdag eller måske en særlig årsdag? Det kan også være, at det helt store spørgsmål skal stilles. Uanset anledningen vil vi naturligvis gøre vores bedste for at give dig den bedste gave.
Du kan vælge en af vores bedste champagner, samt vælge at vores røde roser skal præsenteres smukt og enkelt i en af vores luksuriøse æsker. Dertil kan et par flotte champagneglas stå klar, så fejringen kan starte med det samme.
Har du en helt særlig ide til, hvordan din gave skal præsenteres, eller hvad den ellers skal indeholde, hører vi gerne fra dig. Vi imødekommer gerne særlige ønsker, da vi er interesseret i at gøre din fejring fuldendt og perfekt.

Bliv inspireret af vores udvalg

Det kan være svært at finde den rette gave. Det er vigtigt at tænke på anledningen, og ikke mindst på hvad modtageren ville blive glad for. Vi hjælper dig derfor gerne med at finde den helt rigtige gave eller kombination af lækre produkter.
Vores udvalg indeholder selvfølgelig champagne og vin, men du kan også vælge mellem mange lækre chokoladeæsker samt økologiske og aromatiske stearinlys. Dertil har vi naturligvis et bredt udvalg af roser, der kan gives som enten buket, enkeltstyk eller præsenteret i en flot æske.
Du kan kombinere flere af vores produkter, præcis som du ønsker det. Eller du kan vælge en af vores allerede pakket gaveæsker. Her har vi udvalgt produkter i forskellige prisklasser og med forskellige udtryk. Derfor kan du finde en gaveæske, der er både enkel og smuk samt overdådig og imponerende.

Kombiner de liflige bobler med lækker chokolade

De eksklusive bobler fra champagnen går naturligvis perfekt sammen med vores lækre chokolader. Udover forskellige chokoladeæsker kan du også vælge jordbær med chokolade. Sammen med champagnen vil de søde jordbær skabe en romantisk gave, der kan nydes sammen.
Chokoladen er af god kvalitet, så den selvfølgelig passer godt sammen med vores champagne af ligeledes høj kvalitet. Vi pakker dine udvalgte produkter, så gaven fremstår indbydende og flot. Vi kan også levere gaven direkte til modtageren.
Har du særlige ønsker til din gaveindpakning, eller har du spørgsmål til bestemte produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Konserverede roser og vin

Vores konserverede roser står flotte og friske i op til 3 år, og vil sammen med en flaske vin udgøre en gave, der vil kunne nydes langt ind i fremtiden. Gaven får et klassisk udseende, når du vælger de flotte roser, og deres langtidsholdbare egenskab gør dem ikke mindre smukke at se på.
Faktisk vil du ikke kunne hverken mærke eller se forskel fra de friske roser. Konserveringen af roserne er lavet på en meget skønsom måde, så de har beholdt den samme bløde overflade, som du vil opleve hos en friskplukket rose.
De konserverede roser har også den fordel, at de ikke skal vandes. De kan stå fremme i op til 3 år, uden de skal vandes eller på anden måde plejes. En konserveret rose skal behandles forsigtigt for, at du bevarer den flotte form og farve. Derfor sørger vi naturligvis også for den rette indpakning, så gaven fremstår flot.

En gaveæske med det hele

Det kan være svært at vælge mellem de mange lækre produkter. Og fortjener modtageren en gave med det bedste, så er det en af vores gaveæsker, du skal vælge. Her har vi nøje udvalgt produkter, der går godt sammen, og sørget for en flot indpakning.
Du kan naturligvis vælge gaveæsker med champagne eller vin, men vi har også gaveæsker, der indeholder roser og chokolade. Hvad der passer bedst til din modtager, ved du bedst. Derfor har vi også sammensat flere forskellige gaveæsker, så der er noget til enhver smag.
Ønsker du at personliggøre din gaveæske, er der naturligvis også mulighed for dette. Du kan få et bånd med en personlig tekst på, som vi binder om gaven. Derudover tager vi gerne imod særlige ønsker, som du måtte have.

Sweet Roses er kvalitet og eksklusivitet

Hos Sweet Roses får du god kvalitet og eksklusive mærker. Vi sørger for en gave, der kun indeholder det bedste af det bedste. Hvad end gaven skal bestå af champagne, vin eller chokolade, kan du være sikker på et velsmagende resultat.
Men det er naturligvis ikke kun smagssansen, der skal forkæles med en gave fra Sweet Roses. Også synssansen skal kunne nyde gaven. Derfor gør vi også meget ud af en flot indpakning og en generel gennemtænkt præsentation af din gave.
Du kan for eksempel vælge at give roser i en flot æske. Dette har et yderst elegant udseende, der vil se smukt ud sammen med en flot flaske champagne og et par nydelige champagneglas. Vi pakker og sender dine gave, præcis som du ønsker det.

Vi leverer dine gaver

Skal gaven sendes som en overraskelse, til en du holder af? Så kan du trygt lade os varetage denne opgave. Vi sørger for, at gaven pakkes forsvarligt, og sendes så modtageren får den, præcis når de skal.
Har du spørgsmål om levering, kan du kontakte os eller læse mere her på hjemmesiden. Du kan naturligvis også få sendt gaven til dig selv, hvis du ønsker at overrække den personligt. Har du særlige ønsker til din gave eller leverancen, hører vi gerne fra dig.
Vi gør gerne vores bedste for, at du kan få præcis den gaveløsning, som du ønsker. Kontakt os på enten mail eller telefon.