Gaveæske – få en gavebox med det hele

Gaveæsker, gave bokse eller gavekurv. Hvad end du kalder dem, så er de en både smart og god gave, der altid falder i god jord hos modtageren. Her kan du nemlig samle alt det gode vi tilbyder og kombinere flotte roser med velsmagende chokolade.
Gaveæsker er en smart og praktisk løsning for dig, der ønsker at give lidt af hvert. Vi har samlet nogle af vores mest solgte produkter i en samlet gaveløsning. Vi har ligeledes varieret udvalget, så der er noget for enhver smag og enhver anledning.
Brug gave bokse som en flot gave til en god kollega eller som en velfortjent tak til en vært eller værtinde. Der er altid en anledning til at give en gavebox. Derfor har vi også sørget for et udvalg, der indeholder vin og champagne, roser i forskellige farver samt aromatiske stearinlys og lækre chokolader.

En samlet løsning

Gaveæsker er en samlet løsning for dig, der ikke kan bestemme sig, om det skal være en buket roser eller en æske med chokolade. Med en samlet gaveæske behøver du nemlig ikke at bestemme dig. Det kan også være at du bare synes at din far, kæreste eller ven fortjener alt det gode, du kan finde her på Sweet Roses.
Vi sørger naturligvis for, at de gave bokse du kan vælge imellem, alle er pakket flot ind og ser indbydende ud. Du kan kombinere de vare du ønsker eller vælge en af vores sammensætte gaveæsker. En gavebox kan derfor være den perfekte gave, der har alt det du ønsker at give.
Du kan også gøre din gave endnu mere personlig ved at tilføje en tekst eller et personligt bånd. Det kan være prikken over i’et, der gør din gave til noget helt særligt.

Kan du ikke bestemme dig?

Det kan være svært at vælge. Skal det være en smuk buket roser? En champagne af god kvalitet? Eller måske et flot og velduftende stearinlys? Hvorfor vælge når du kan give én du holder af det hele.
Vores gaveæsker er sammensat, så der er noget for enhver. Du kan finde den perfekte gavebox til din mor såvel som din kæreste. Når vi sætter vores gaveæsker sammen, sørger vi nemlig for, at der er noget til enhver anledning.
Du kan derfor nemt og bekvemt bestille en gavebox, til en du har kær. Vi er sikre på at gaven vil blive værdsat af modtageren og byde på mange nydelsesfulde stunder med både lækker chokolade og velsmagende vin.

Gavebokse til enhver lejlighed

Vores gaveæsker passer til enhver lejlighed. Vi har nemlig udvalgt forskellige vare, og sat dem sammen så du kan finde den helt perfekte gave. Skal det være festligt, har vi for eksempel velsmagende vine og champagner. Her kan du også få champagneglas med i gaven, så fejringen kan starte med det samme.
Vi har også mere romantiske gaveæsker. Her kan du vælge en buket røde roser og lækker chokolade. Faktisk kan du få præcis den kombination af roser, chokolade og bobler, som du ønsker. Vi pakker det flot ind, og kan tilføje et personligt touch.
En gavebox er altid en god ide, og vil med garanti blive taget godt imod af den heldige modtager. Vores udvalg er varieret, og du kan derfor også finde en gave, der matcher din pengepung.

Gaveæsker – chokolade, roser og bobler

Vores gaveæsker indeholder nogle af de lækre produkter, som vi tilbyder her hos Sweet Roses. Du kan finde lækre chokolader, velsmagende vine, smukke roser og festlige bobler. Hvad der skal være i din gavebox, er helt op til dig. Vi har nemlig sammensat vores gave bokse, så der er noget for enhver.
Også mellem vores enkelte produkter er der meget at vælge imellem. Vi kan for eksempel tilbyde et varieret udvalg af roser. Du kan vælge friske roser samt konserverede roser. Begge typer arrangeres i buketter eller æsker, så du får det udseende, du ønsker.
Du kan også selv vælge, hvilke farver dine roser kommer i, samt hvor mange du ønsker at bestille. Dertil har vi også et bredt udvalg af champagne, vine og chokolade.

Find den rette gaveæske lige her

Du kan finde den helt rigtige gaveæske til din næste festlige anledning, eller blot når du vil forkæle en, du har kær. Vi har gaveæsker til der passer til både mænd og kvinder, og som er perfekt til enhver lejlighed. Du kan nemt finde inspiration, når kigger vores udvalg igennem.
Er du i tvivl om, hvilke gavebokse er noget for dig, eller har du spørgsmål om indholdet i vores gaveæsker? Så kan du naturligvis altid kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og hjælper dig samtidig med at finde den helt rigtige gave.
Vi kan også tage imod særlige bestillinger, hvor du sammensætter, de produkter du ønsker. Vores gaveæsker er dog lavet, så de er varieret i indholdet og målrettet forskellige anledninger.

Gaveæsker til ham

Vi har naturligvis et bredt udvalg af gaveæsker til ham. Her har vi fokuseret på gode vine og velsmagende bobler. Dertil kan du også finde chokolade af høj kvalitet og flotte buketter. En gaveæske kan være den perfekte gave til manden, der har alt.
Den indeholder lækre produkter, der vil falde i livsnyderens smag. Uanset om det er fars dag eller mandens fødselsdag, vil en gaveæske med lækkerier fra Sweet Roses være den ideelle gave.
Brug tid på at kigge vores udvalg igennem og find den perfekte sammensætning af lækre og velsmagende produkter. Du kan også tilføje et bånd til gaveboksen, hvorpå du vælger teksten. Så kan du gøre din gave ekstra personlig.

Gaveæsker til hende

Mors dag, fødselsdag eller årsdag? Uanset hvad kan du med fordel kigge vores gaveæsker til hende igennem og få inspiration. Vores gaveæsker indeholder store og små buketter, boblende champagne og lækker chokolade.
Du kan også finde flotte og økologiske stearinlys i vores sortiment. Der er altså mange lækre produkter, som vil gøre enhver kvinde glad. En gavebox kan gives både til en kollega og din kone. Der er nemlig et bredt udvalg af produkter sammensat til forskellige lejligheder.
Skal gaven gøres ekstra personlig? Så tilføj et bånd med en personlig tekst på. Så kan modtageren med garanti se, hvem den flotte æske er fra. Du kan også få gave boksen leveret til din egen adresse og give den personligt.

Den perfekte vært- eller værtindegave

En gaveæske er den perfekte vært- eller værtindegave. Skal du give et velfortjent tak for en hyggelig aften i godt selskab, ja så har vi det perfekte udvalg. Her kan du finde flotte æsker pyntet med roser, chokolade, vine og stearinlys.
Der er noget til både ham og hende, og den heldige modtager vil helt sikkert værdsætte den ekstra tanke. Du kan endda give en gave, der bliver ved med at give. Du kan nemlig vælg gaveæsker med vores konserverede roser, der kan stå i op til 3 år.
Så kan modtageren nyde synet af de flotte roser igen og igen. De konserverede roser ser og føles som helt friske roser, og kræver intet vedligehold. Du kan med fordel kombinere den flotte buket af konserverede roser med en god flaske vin eller velsmagende chokolade.

Gaveæske med champagne og vin

Udover vores flotte konserverede roser kan du naturligvis også vælge gaveæsker med champagne og vin. Vores sortiment af festlige drikke er nøje udvalgt og emmer af luksus og eksklusivitet. Det skal nemlig være noget helt særligt at åbne en gavebox fra Sweet Roses.

Derfor finder du altid produkter af høj kvalitet, når du køber din gave hos os. Både vores chokolade, champagne, vin og roser er udvalgt med øje for god smag. Du kan derfor nyde synes at flotte roser, mens dine smagssanser bliver forkælet med velsmagende chokolade og liflige bobler.
Er der noget, du ikke kan finde i vores sortiment, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi gør gerne vores bedste for at imødekomme dine ønsker og sammensætte en gave, der har alt det, du har brug for.

Gør din gaveæske personlig

Vi giver dig naturligvis mulighed for at personliggøre din gavebox. Du kan nemlig vælge at tilføje et særligt bånd til gaven. Herpå kan du få skrevet en tekst efter eget ønske. Det kunne for eksempel være en sød hilsen til din kæreste eller en velfortjent tak til værtinden.

Har du spørgsmål til, hvordan du får bestilt din gaveæske hos Sweet Roses, eller er du i tvivl om, hvilken gaveboks er den rette, så frygt ej. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan henvende dig på enten telefon eller mail.
Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt. Det er nemlig vigtigt for os, at du får den helt rigtige gave, til den du holder af.Find inspiration på vores hjemmeside eller besøg vores Instagram. Her lægger vi også løbende produkter op, så du kan blive opdateret med vores nyeste produkter.