Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Økologisk stearin lys – skab en hyggelig stemning

Skal din gave emme af hygge og god stemning? Så køb et økologisk stearin lys, til en du holder af. Vores stearin lys er 100 % økologisk, hvilket betyder at de afgiver færre partikler end normale stearinlys. Partiklerne fra ikke-økologiske stearinlys kan give et dårligere indeklima.

Men med økologisk stearin lys fra Sweet Roses kan du nyde flammens flakkende skær uden alle de usunde partikler. Giv lyset alene eller kombiner den med lækker chokolade eller en god flaske vin. Vi pakker din gave ind, og sender den direkte til modtageren.

Skab en hyggelig stemning

Et stearinlys i vindueskarmen er den perfekte hyggespreder. Særligt når vi i de kolde måneder nærmer os en mørkere tid. Derfor kan et økologisk stearin lys fra Sweet Roses også være den perfekte gave. Giv gaven som en lille vært eller værtindegave eller køb en af vores gaveæsker hvor vi har blandet flere af vores produkter. Her kan du blandt andet give et økologisk stearin lys sammen med chokolade eller vin.

En romantisk aften i stearinlysets skær

Skal gaven være romantisk, kan vi også kun anbefale vores økologiske stearin lys. Her kan du med fordel kombinere det med et buket smukke røde roser og en lækker flaske champagne. Du kan naturligvis også købe champagneglas med i gaven. Så har du det hele til en romantisk aften, som du og din udkårne kan nyde sammen, mens det tændte stearinlys sørger for den rette stemning.

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål til vores produkter, eller hvilken gaveløsning du skal vælge, kan du altid kontakte os på enten telefon eller mail. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette gave uanset anledningen. Vi har mange forskellige produkter, der kan gives alene, eller som kan kombineres til den perfekte gave.